Anlaşma imzalandı: 18 bin TL yatacak

Anlaşma imzalandı: 18 bin TL yatacak
Ankara Sincan Belediyesi belediye işçileri ile 18 bin TL'lik promosyon anlaşmasını imzaladı.

flasgazetesi.com - Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, belediye personeline Kurban Bayramı promosyon ücreti vereceğini duyurdu. Personel maaş ödemeleri için yapılan promosyon anlaşmasında işçiler ve Sincan Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Sincan Belediye Başkanı Ercan, personeli ile imzaladığı sözleşmenin ardından vereceği promosyonu 18 bin TL olarak açıkladı.

Banka ile yapılan anlaşmada maaş promosyonu için imzalar atıldı. 18 bin TL promosyon haberini Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şu sözlerle duyurdu:

“Öncelikle bayram ikramiyeleri personelimizin hesaplarına yattı. Allah ağız tadıyla harcamayı nasip etsin. Promosyonda ise uzun mücadelelerimiz sonucunda neticeye vardık hamdolsun.

Bu 3 yıllık bir anlaşmaydı fakat geçtiğimiz aylarda şartların değişmesinden dolayı bunları revize edenler oldu. Biz de ilgili bankadan böyle bir talepte bulunduk fakat bankayla anlaşamadık. Mahkeme sürecine gittik ve bu da promosyon sürecini uzattı.

Memur, kadrolu ya da şirket çalışanı fark etmeksizin tüm personelimize eşit olacak şekilde bir rakamda anlaştık. Israrlı tutumumuz sonucunda bütün personelimize 18 bin liralık promosyon anlaşmamızı yaptık. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Güle güle harcamanızı temenni ediyor ve bayramınızı kutluyorum.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.