Polonyalı turistin sır gibi ölümü

Polonyalı turistin sır gibi ölümü
73 yaşındaki Polonyalı turist Maria Jolanta Latacz, Pamukkale'de kaybolduktan sonra ölü olarak bulundu.

73 yaşındaki Polonyalı turist Maria Jolanta Latacz, Pamukkale'de kaybolduktan sonra ölü olarak bulundu.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale ve Hierapolis Antik Kentini görmek için yabancı bir kafileyle birlikte Denizli'ye gelen Latacz, dün öğle saatlerinde kayboldu. Ören yerindeki Kleopatra Antik Havuzunda yüzdükten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Latacz'ı arama çalışmaları başlatıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri ve Pamukkale güvenlik ekibi tarafından yapılan aramalara rağmen Latacz bulunamadı. Jandarma ekiplerinin kamera incelemelerinde Latacz'ın en son Hierapolis Antik Kentindeki antik tiyatro çevresinde görüldüğü belirlendi.

Arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlatıldı. İl Jandarma Komando ekipleri, jandarma komando birlikleri ve AFAD ekipleri tarafından Küçükdere Mahallesi bölgesinde karadan ve dron ile yapılan aramalarda Latacz, Pamukkale ören yeri güney kapısına yakın bir konumda bulunan Domuzçukuru mevkiindeki dere yatağında ölü olarak bulundu.Yaşlı turistin uçurumdan düşerek öldüğü ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.