Polisten şok asayiş uygulaması

Polisten şok asayiş uygulaması
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından en işlek yerlerden olan Zübeyde Hanım Caddesi'nde 10 ekip, 29 personelin katılımıyla 'Şok Asayiş Uygulaması' yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından kent genelinde yapılan güvenlik ve asayiş denetimlerinde, araçlar ve şahıslar üzerinde arama yapıldı. Suç unsurlarının tespiti ve yakalanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlere, emniyet müdürlüğünün çeşitli birimleri katıldı. Denetim noktalarını ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, ekiplerle görüştü.

aw098734-10.jpg

Denetimlerin yoğun olarak yapıldığı yerlerden biri de Zübeyde Hanım Caddesi oldu. Bu bölgede durdurulan araçların sürücü ve yolcularının kimlikleri kontrol edildi, araçların bagajları ve içleri arandı. Aynı anda farklı noktalarda da denetimler sürdü.

aw098734-08.jpg

Denetimler sonucunda 183 kişi sorgulandı. 78 araç kontrol edildi. 2 kişiye ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma suçundan işlem yapıldı. 2 sürücüye de alkollü araç kullanma ve ehliyet gösterememe nedeniyle toplam 6 bin 917 Türk Lirası para cezası kesildi. Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için denetim ve uygulamaların devam edeceğini bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.