Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Plan yok üç puan var

Fenerbahçe zor da olsa üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Zor diyorum çünkü Fenerbahçe’nin herhangi bir oyun planı yok. İki golünü de kontra’dan bulan Sarı Lacivertliler’in ne bir savunma planı ne de çizilmiş bir hücum planı var. Bu işi ne kadar sürdürebilirler bilemiyorum ama anladığım kadarıyla İsmail Kartal maç maç düşünerek oyuna bakmadan üç puanı haneye yazdırmaya bakacak.

Türkiye kupasına da veda eden Fenerbahçe için tek hedef ikincilik koltuğuna oturmak. İsmail Kartal’dan bundan fazlasını beklemek yanlış olur. Zaten yapabileceği en iyi şey de Fenerbahçe’yi ikinci yapmak.

Vitor Pereira fırsatını kendi elleriyle iten Ali Koç ve yönetimi umut ediyorum ki önümüzdeki sezon hazırlıklarına şimdiden başlamıştır. Hazırlık dediysem de transferden falan bahsetmiyorum. Sakın ha o işlere hiç karışmasınlar. Fenerbahçe’ye yapacakları tek iyilik olağanüstü seçimli genel kurula gitmek. Bu yönetimden böyle bir davranış beklemediğim için de iyi bir teknik direktör getirerek anahtarı ona teslim ederek işine hiçbir şekilde karışmamak en doğru tercih olacaktır. Karışmadıkları basketbol şubesinin durumu ortada. Kendilerinden aynı hassasiyeti futbol şubesi için de bekliyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları