Pire ısırığı dünyasını kararttı

Pire ısırığı dünyasını kararttı
Grip olduğu şüphesiyle hastaneye giden adam kabusu yaşadı.

Hürriyet - ABD'nin Houston kentinde yaşayan 35 yaşındaki Michael Kohlhof, ailesinin ilk başta şiddetli grip olduğunu düşündüğü semptomlarla geçen ay San Antonio acil servisine kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Ayak parmaklarında his kaybı yaşadığını söyleyen genç adam durumu acil serviste daha da ağırlaştı. Doktorlar kısa bir süre sonra Michael'ın septik şoka girdiğini ve yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı.

Tamirci ve evcil hayvan bakıcısı olarak çalışan adama yoğun bakımda antibiyotik tedavisine başlatıldı. Durumu gittikçe kötüleşen adamın organları zarar görmeye başlayınca diyalize alındı.

VEDALAŞMAK İÇİN AİLESİNİ ÇAĞIRDI

Anne J'Leene Hardaway, 20 Haziran'da doktorların kendisine beyin ölümünden endişe ettiklerini söylediklerini ve bu yüzden tüm aile üyelerini oğlu ile vedalaşmaya çağırdı.

Michael'ın erkek kardeşi Greg de abisinin ölümün eşiğine geldiğini belirterek, "Bir ya da iki kez ölümden döndü" dedi.

YAŞAM SAVAŞINI KAZANDI

Doktorların bile yaşayacağından şüphe ettiği adam 11 gün daha yoğun bakımda kaldı ve mucizevi bir şekilde verdiği yaşam savaşını kazandı.

Ancak geçirdiği süreç ve kullandığı ilaçların etkisi ile ellerinde ve ayaklarında kangren oluşmuştu, bu nedenle doktorlar iki elini ve ayaklarının bir kısmını ampute etmek zorunda kaldı.

PİRE ISIRIĞI YÜZÜNDEN CANINDAN OLUYORDU

Doktorlar tedavi sürecinde 35 yaşındaki adamın ölümün kıyısına gelmesinin sebebinin pirenin tek bir ısırığından kaynaklanan tifüs hastalığı olduğunu belirledi.

azsdadasdadasd.jpg

fgdgfggggggg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.