Paranız katbekat artacak 'Duyan bu bankaya koşuyor'

Paranız katbekat artacak 'Duyan bu bankaya koşuyor'
Ünlü bankanın faiz getirisi dudak uçuklattı.

Merkez Bankası’nın üst üste politika faizini artırması piyasaları derinden etkiledi. Merkez Bankası son olarak politika faizini yüzde 35'ten yüzde 40'a çıkardı.

Merkez Bankasının art arda faiz hamlesi üzerine bankalarda faiz oranları uçuşa geçti. Kararın ardından kredi kart faiz oranlarının artması borcu olan vatandaşı zora soktu.

Öte yandan bankaların mevduat hesaplarına verdiği faiz oranı da yatırımcıların yüzünü güldürdü.

616x321-faizler-ucusa-gecti-32-gunluk-faizle-vadeli-mevduat-faiz-kazanci-hesaplama-ziraat-bankasi-vakifbank-halkbank-getiri-tablosu-1607579047737.webp

Bankaların hoş geldin faizi olarak sunduğu kampanyalar yatırımcıların diğer seçeneklerden uzaklaşıp mevduat hesaplarına yönelmesine neden oluyor.

YATIRIMCILARIN YÜZÜ GÜLECEK

Bu gelişmelerin üzerine DenizBank’tan yatırımcıları sevindirecek haber geldi.

Banka mobilden müşteri olanlara yüzde 43 Hoş geldin faiz oranı veriyor.

TL mevduatınıza özel Hoş Geldin faiz oranımızdan yararlanmak için hemen MobilDeniz üzerinden mevduat hesabınızı açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz.

MobilDeniz ve İnternet Bankacılığından yapılan 92-180 gün vadede 5 bin TL’den 2 milyon TL’ye kadar vadeli mevduat Hoş Geldin hesap açılışları için yüzde 43 faiz oranı geçerli olacak.

hgjhgjkjh.jpg

Şube kanalından yapılacak 92-180 gün vadede 5 bin TL – 2 milyon TL arası vadeli hesap açma işlemleri için ise yüzde 42 Hoş Geldin faiz oranı geçerli olacak.

Hoş Geldin faiz oranlarından yararlanılabilmesi için, müşterilerin DenizBank'ta son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve Altın vadeli mevduat hesabının bulunmaması ve bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanılmamış olması gerekmektedir.

FAİZ ORANLARININ DETAYI

asdadadadad.jpg

dfsdfsdfsfsf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.