Özlem Gürses belediye başkanlığı teklifi aldığı partiyi açıkladı ‘Duyanlar kulaklarına inanamadı’

Özlem Gürses belediye başkanlığı teklifi aldığı partiyi açıkladı ‘Duyanlar kulaklarına inanamadı’
Gazeteci Özlem Gürses canlı yayında o partiden belediye başkanlığı teklifi aldığını açıkladı.

Gazeteci Özlem Gürses, TV100 canlı yayınında yaptığı açıklama ile gündem oldu. Gürses programda AK Parti’den belediye başkanlığı teklifi aldığını açıkladı.

Gürses canlı yayında "Belediye Başkanlığı için teklif aldım. Bana sorarlar bazen siyasete girmeyi düşünüyor musunuz? diye. Hiç düşünmüyorum, Allah muhafaza. Siyaset bir gün normalleşirse ben de normalleşmiş bir iklimde gazetecilik yapmak istiyorum. Tek hayalim budur." diye konuştu.

Siyasetin normalleştiği bir dönemde sadece gazetecilik yapmak istediği belirten Özlem Gürses, AK Parti’nin kendisine hangi belediyeyi teklif ettiğini de açıkladı.

dsadasdadasdad.jpg

“CUMHURBAŞKANI’NIN BİLGİSİ VE ONAYI VARDI”

Gazeteci Özlem Gürses, katılığı program aldığı teklifin detaylarını da paylaştı. AK Parti’nin kendisine Beykoz Belediye Başkanlığını teklif ettiklerini söyleyen Özlem Gürses, devamında şunları söyledi;

“Bu durumdan Cumhurbaşkanının bilgisi ve onayıyla bana bir teklifte bulunuldu. AKP Beykoz Belediye Başkanlığını teklif ettiler bana."

Özlem Gürses, daha önce bu konunun haber olduğunu hatta Cengiz Semercioğlu ve Mahmut Övür’ün kendi köşelerinde yazdığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.