Özgür Erdursun 'Bize gelen duyumlara göre' dedi 'Asgari ücrete saatler kala en net rakamı verdi'

Özgür Erdursun 'Bize gelen duyumlara göre' dedi 'Asgari ücrete saatler kala en net rakamı verdi'
Asgari ücret görüşmeleri bugün saat 16:30'da Beştepe'de yapılacak. Milyonlar bu görüşmeye kilitlenmişken tahminler hala daha dolaşmaya devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu Beştepe'de toplanacak. Saat 16:30'da toplantının gerçekleşeceği duyuruldu.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, toplantıya saatler kala aldığı son bilgileri paylaşırken, 2024 asgari ücret zammı için net rakam verdi.

asgari3.jpegSGK Uzmanı Erdursun'un, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacak ve nihai kararlarını Cumhurbaşkanı'na sunacaklar." dedi.

"BİZE GELEN DUYUMLARA GÖRE ASGARİ ÜCRET..."

Erdursun, Bize gelen duyumlara göre asgari ücretin 16 bin 500 TL olacağı yönünde belirterek, asgari ücretin belli olması için Cumhurbaşkanı'n devreye girdiğini söyleyerek, Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da devreye girmesiyle birlikte asgari ücretin 17 bin TL civarında olacağı konuşuluyor." ifadelerine yer verdi.

17-bin-500-tlye-cikacak-mi-ozgur-erdursundan-asgari-ucret-tahmini-2323.jpg

YENİ ZAMLA BİRLİKTE 17 BİN TL

SGK Uzmanı Erdursun açıklamalarının devamında, "2024 asgari ücret zammının ben 17 bin TL olacağını öngörüyorum" diyerek, Bizler de zaten hep asgari ücrete yüzde 50 civarında bir zam oranını beklediğimizi söylemiştik.

ekran-goruntusu-2023-12-27-143455.pngBüyük ihtimalle, bugün bir aksilik olmazsa; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sonrası 2024 asgari ücret zammını açıklayacaktır." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.