Özgür Demirtaş, Dilan Polat'ı yakaladı! Bir hesap yaptı ortalık karıştı

Özgür Demirtaş, Dilan Polat'ı yakaladı! Bir hesap yaptı ortalık karıştı
Dilan Polat'ın katıldığı televizyon programında günlük harcadığı rakamın 750 bin TL olduğunu söylemesi üzerine Özgür Demirtaş bir hesap yaparak Maliye'ye çağrı yaptı.

2. Sayfa programıyla yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen fenomen ve iş insanı Dilan Polat'ın günde bazen 750 bin TL harcıyorum cümlesi ortalığı karıştırdı. Özgür Demirtaş ise Dilan Polat'ın açıklamaları ışığında bir hesaplama yaptı.

altintozuuc.jpg

DİLAN POLAT'IN UÇUK SÖZLERİ ÇOK KONUŞULDU

Yaşadığı lüks hayatı sosyal medyadan paylaşmakta sakınca görmeyen Dilan Polat günlük harcamalarını saydığı televizyon programının ardından en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dilan Polat: “Bazen günlük AVM’de 750 bin lira harcıyorum, Türk kahvemi altın tozuyla içiyorum” demesi ekonomistlerin bile dikkatini çekti.

ozgur12.webp

Özgür Demirtaş'ın yaptığı hesaplama da Dilan Polat'ın açıklamaları kadar dikkat çekti.

Özgür Demirtaş, Dilan Polat'ın uçuk açıklamaları üzerine ''Maliye’nin incelemesi gereken güzel bir durum olmuş. Günde 750 bin TL harcayan biri bunun 5 katını kazansa, yılda 1.3 milyar lira kazanç yapar. Yılda 500 milyon TL'den az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım'' dedi.

DİLAN POLAT'IN PARASI NEREDEN?

Düğün fotoğrafçısı olduğunu ardından güzellik merkezi açarak işlerini genişlettiğini anlatan Dilan Polat'ın ayrıca fenomen kimliği nedeni ile sosyal medya üzerinden de hatrı sayılır bir geliri bulunuyor. Dilan Polat'ın dünya genelinde yayılmış zincir şubeleri bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.