Özge Özpirinçci'nin bebeğine vereceği isim belli oldu

Özge Özpirinçci'nin bebeğine vereceği isim belli oldu
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün bebeklerinin ismini yakın dostları Umut Evirgen açıkladı

Bebeklerinin ismi belli oldu

İlk çocuklarını kucağına almak için gün sayan ünlü çiftin çocuklarına verecekleri isim belli oldu.Uzun yıllardır beraber olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz hafta Marmaris Bozburun'da yapılan sade bir tören ile dünya evine girmişti. Kızlarına kavuşmalarına çok az bir zaman kalan oyuncu çifti dans ederken görüntüleyen Umut Evirgen'in paylaşımına koyduğu emoji dikkat çekti.
61505c3686b2440dd03f3a4d-tthz.jpg
Son dönemde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen'in; oyuncu çifti dans ederken çektiği videoya üzüm emojisi koyması dikkatli gözlerden kaçmadı. Çünkü Özpirinçci, birkaç ay önce verdiği röportajda; doğacak kızına Üzüm adını vermek istediğini söylemiş ancak bu ismin yakın çevresi tarafından reddedildiğini belirtmişti.

Güzel oyuncu, konuyla ilgili; “Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze... Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.