Oyunu kullandı 'Kalp krizi geçirdi

Oyunu kullandı 'Kalp krizi geçirdi
Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu Özel Eğitim Sınıfları Bölümü'nde bulunan 1087 Nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra fenalaşan 73 yaşındaki Hasan Çay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'nda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Sandık görevlilerinden Cafer Saban'a 'Cafer' diye seslenerek yere düşen Hasan Çay, hemen 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edilerek ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adam kurtarılamadı.

Hacıbey Mahallesi Osmaniye Caddesi’nde yaşayan Hasan Çay'ın çiftçilik yaptığı ve 5 çocuk babası olduğu belirlendi. Olayın ardından Hasan Çay'ın yeğeni Mustafa Çay, yaşananları üzüntüyle dile getirerek, "Beraber oy kullanmaya gittik, o ayrı ben ayrı sandıklarda oy kullandık. Ben eve döndüm, arkamdan haber geldi, rahatsızlanmış" ifadelerini kullandı.

Sandık görevlisi Cafer Saban, "Oyunu kullandı, imzasını attı, rahatsızlanınca oturdu. En son 'Cafer' dedi ve kendini kaybetti. Ambulans çağırdık ambulansla hastaneye kaldırıldı." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.