Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Otur sıfır!

İsmail Kartal’ın anlamsız bir şekilde övündüğü ‘üç kulvarda da mücadele olan tek kulübüz’ söylemi Fenerbahçe’nin Slavia Prag hezimetiyle birlikte son buldu. İsmail Kartal neye dayanarak bu sözleri övünerek söyledi ve şimdi neden elinde bir hedef kalmadı kendisine sormak lazım.

İsmail Kartal geldiği günden beri takıma bir kimlik kazandıramadı. Fenerbahçe’nin sayabileceğimiz hiçbir iyi özelliği yok. Takımın hücum, savunma ya da duran top organizasyonları adına yapabildiği tek bir iyi şey yok. Üç kulvarda mücadele eden bir kulübü hedefsiz bıraktığı için ben de kendisine ‘OTUR SIFIR’ diyorum.

 

Fenerbahçeli taraftarları mutlu eden tek şey şu an Arda Güler. Kendisinin geçmiş doğum gününü kutlar ve kariyerinde başarılar dilerim. Ümit ediyorum ki çok daha iyi yerlere gelecektir.

Daha yeni 17 yaşına giren bir çocuk nasıl olur da milyonlarca euro harcanan futbolculardan daha çok takımına katkı sağlar bunu da hem Fenerbahçe yönetimine hem de oyuncu grubuna sormak gerekir.

Vitor Pereira’yı kendilerini çok koşturduğu yönünde eleştiren ve daha çok pas yapan bir takım olmalıyız diyen futbolcuları da sahada göremiyoruz. Umarım sözde sakatlıklarını atlatıp sahaya çıkarlar da kendilerini sorumluluk alırken görebiliriz.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bu kafa yapısındaki oyuncu grubundan ümidimi kestim. Fenerbahçe önümüzdeki sezon Kim Min Jae, Osayi Samuel, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu, Crespo gibi karakterli ve kaliteli oyuncuları elinde tutup, bu futbolcular etrafında bir takım şekillendirmeli ve yoluna devam etmeli.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları