Otomobil devi fiyatları 400 bin TL birden indirdi

Otomobil devi fiyatları 400 bin TL birden indirdi
Tesla, Türkiye’deki satışlarında 400 bin TL’yi bulan devasa indirime gitti. Model Y araçlarının fiyatları yüksek oranda düştü.

Otomobil devleri arasında bulunan Tesla, Türkiye’deki satışlarında indirime gitti. ‘Hemen teslim edilebilir’ notuyla satışa çıkardığı Model Y araçlardaki indirim oranlarının oldukça düşük olması dikkat çekti.

Türkiye’deki elektrikli otomobil satışlarıyla büyük bir satış hacmine erişen Tesla’nın kasım indirimleri alıcıların dikkatini çekti. Peki, araçların fiyatlarına düşüşler nasıl yansıdı? İşte detaylar…

SATIŞA HAZIR ARAÇLAR ALICISINI SEVİNDİRDİ

Araç satışlarında yaşanan durgunluk ve talep azlığı Tesla’nın Türkiye satışlarına indirim olarak yansıdı. Tesla, Türkiye’deki Model Y araçlarının fiyatlarını 431 bin TL’yi geçen indirimlerle güncelledi.

Türkiye otomobil piyasasında 10 aydır faaliyette olan Tesla, kısa bir zamanda 10.700 adet satışla Türkiye’nin en çok satılan elektrikli araç markası olarak kayda geçti. Yakaladığı başarının devam etmesi için araç fiyatlarında 200 bin TL ile 431 bin TL arasında indirim yapan Tesla, yaklaşık 50 aracını bu indirimli fiyatlardan sitesinde yayınladı.

İNDİRİMLER LİSTELENDİ

Tesla’nın sitesinde yer alan fiyatlara göre en ucuz araç 2 milyon 712 bin 538 TL iken 2 milyon 355 bin 480 TL olurken, en pahalısı 3 milyon 517 bin 421 TL'den 3 milyon 297 bin 811 TL'ye düştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.