Otel Büyükada Resort&Spa Beltur hizmete açıldı

Otel Büyükada Resort&Spa Beltur hizmete açıldı
Otel Büyükada Resort&Spa Beltur İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı bir törende hizmet vermeye başladı. İmamoğlu Büyük Adada bulunan bu tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Emin ÖZTÜRK/KAMU SON HABER

OTEL BÜYÜKADA RESORT&SPA BELTUR HİZMETE GİRDİ

İBB, Orman Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Adalar’daki tesisi kiralayıp, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı.

‘Otel Büyükada Resort&SPA BELTUR’ adıyla hizmete alınan tesisin açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul, güzel etkinlik alanlarıyla, meydanlarıyla, ormanlarıyla, parklarıyla, kültür hizmetleriyle, konserleriyle, sanat alanlarıyla, tarihi eserlerine, mirasına sahip çıkarak, güçlü yolculuğuna devam edecek. Bu şehir, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Bu değişim ve dönüşümle artık İstanbulluların geçmişte gördükleriyle alakası olmayan, çok daha iyisini, çok daha güzelini, çok daha güçlüsünü talep eder durumda olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda İstanbul bu seviyeye kavuştuğu için, biz de mutluyuz. İstanbullunun mutluluğunu, yaptığımız araştırmalarda görmek de bizi ziyadesiyle onurlandırıyor, bundan sonra ortaya koyacağımız becerilerimizin ve başarılarımızın da motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

1-001.jpg

Konuşmada Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte CHP İstanbul milletvekili Ali Gökçek ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de eşlik etti. Adalar’ın göz alıcı manzarası önünde konuşmasına devam eden İmamoğlu, “İstanbul, aynı zamanda dünyanın en önemli turizm destinasyonu olmak zorunda. Bu yolda ilerlemeliyiz. Buna ulaşabilecek gücümüz de var. Tek başına Adalar, Avrupa'nın, dünyanın bir ülkesinde olsa, sadece içinde bulundurduğu hikayeleriyle, tarihiyle, kültürüyle inanın dünyanın en özel vitrininde durur. O bakımdan bu yeşilin, mavinin buluştuğu ve çok değerli miraslara sahip bu coğrafyayı da özel bir yere koyduk. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, değerli Adalar Belediye Başkanımız ve buradaki yol arkadaşlarımızla birlikte, çok özel bir çalışmayla, Adalar’ın bütün sorunlarını gidermeye ve hak ettiği değere kavuşturma yönünde çaba gösteriyoruz” dedi.

5.jpg

“AYRICALIKLI KESİMLERİ DÖNEM DÖNEM MİSAFİR EDECEĞİZ”

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı üzerinden engelli bireyler ve şehit aileleri gibi öncelikli kesimleri de dönem dönem bu tesiste misafir etmek istediklerini belirtti.

4.jpg

OTEL BÜYÜKADA RESORT&SPA BELTUR’A NASIL ULAŞILABİLİR ?

Büyükada'ya Bostancı'dan 40 dakika, Maltepe'den 20 dakika, Kadıköy'den ise 1 saat 10 dakika süren deniz yolculuğuyla ulaşılabilir.

Ayrıca, Kabataş-Beşiktaş-Eminönü'nden kalkan tarifeli seferlerle 1 saat 40 dakika süren bir seyahat sonrası Büyükada'ya varılabilir.

Büyükada merkezden BA-4 Maden İETT elektrikli araçlarıyla veya ada taksileriyle 10 dakikalık bir mesafe kat edilerek otele ulaşılabilir.

Alternatif olarak, deniz taksi kullanarak doğrudan otel iskelesine ulaşmak da mümkündür.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.