Osmaniye’de 8 katlı binanın 7. katında yangın çıktı

Osmaniye’de 8 katlı binanın 7. katında yangın çıktı
Osmaniye'de 8 Katlı Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu Dron Kamerası Anı Görüntüledi.

Osmaniye'de, Alibeyli Mahallesi'nde bulunan 8 katlı Güneş Apartmanı'nda meydana gelen yangın, büyük paniğe neden oldu. Yangın, 517 Sokak üzerinde bulunan apartmanın 7. katındaki bir dairede, saat 15.30 sıralarında başladı. Daire sahibi Birkan K.'ya ait (44) evde kimsenin bulunmadığı sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay anı, dron kamerası tarafından çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Dairenin pencerelerinden yükselen yoğun dumanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, hızla müdahale için mobilize oldu.

Polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında çevreyi güvenlik altına alarak sokakları trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri ise merdivenli itfaiye aracı ve daire kapısından içeri girerek yangına müdahale etti. Neyse ki, o an evde kimsenin olmaması, büyük bir faciayı önledi. Yangın, yaklaşık bir saat süren yoğun çaba sonucunda kontrol altına alınırken, itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. 112 Acil Yardım ekipleri ise herhangi bir yaralı olup olmadığını kontrol etmek üzere hazır kıta bekledi.

aeasgads.jpg

osmaniaydafg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.