Ormandan sofraya: İhtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

Ormandan sofraya: İhtiyaç sahiplerine dağıtılıyor
Ankara'da Altındağ Belediyesi’nin oluşturduğu meyve ormanının bu yılki meyveleri toplandı. Toplanan meyvelerin ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtımı gerçekleştirildi.

Altındağ Belediyesi’nin 2019 yılında ilçeye kazandırdığı Gicik Meyve Ormanı, bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin sofrasında yer buldu.

Ağaçlardan kilolarca meyve toplandı, sofralarda yerini aldı. Pek çok ihtiyaç sahibinin kapısı meyvelerle çalındı.

KASA KASA MEYVE ÇIKTI

Gicik Meyve Ormanı’nın her yıl bereket saçtığını, meyve ağaçlarından kasalar dolusu meyve toplandığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara'ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emeğin bereketine bu yıl bir kez daha şahit olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

aw062471-04.jpg

Başkan Balcı, ağaçlara sevgiyle baktıklarını ve bu sebeple meyvelerin daha da bollaştığını söyledi. Ağaçların bereket saçtığına şükrettiğini vurgulayan Balcı, toplanan meyvelerin ihtiyaç sahibi ailelerle buluşmasının zamanının geldiğini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.