Örgüt propagandası yapanlara BOZDOĞAN-33 operasyonu

Örgüt propagandası yapanlara BOZDOĞAN-33 operasyonu
İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden bölücü terör örgütlerine yönelik düzenlenen BOZDOĞAN-33 operasyonlarının ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından bugün yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ve başarı ile sonuçlanan BOZDOĞAN-33 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg9.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAn-33 operasyonu sonunda, sosyal medya hesapları üzerinden bölücü terör örgütünün propagandasını yapan ve terör örgütü içerisinde faaliyetlerde bulunan 58 şüphelinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

ekran-alintisi-jpg10.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, Antalya ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda da 4 kişinin sol terör örgütlerinin propagandasını yapmaktan gözaltına alındığını da sözlerine ekledi.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasının sonunda ise başarı ile icra edilen operasyonda 5 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği, 1 adet AK-47 tüfeği ve çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanın da ele geçirildiğini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.