Organize suç örgütleri çökertildi 'Milyonlarca lira ele geçirildi'

Organize suç örgütleri çökertildi 'Milyonlarca lira ele geçirildi'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-38” operasyonlarını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-38” operasyonlarını duyurdu. Operasyonda Balıkesir’de elebaşılığını Cengiz Güven’in ve Tekirdağ’da elebaşılığını Nevzat Halitoğlu’nun yürüttüğü 2 Organize Suç Örgütünün çökertildiği açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda Kafes-38” operasyonlarında Balıkesir’de elebaşılığını Cengiz Güven’in ve Tekirdağ’da elebaşılığını Nevzat Halitoğlu’nun gerçekleştirdiği 2 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı tarafından Balıkesir, Burdur, Manisa ve Tekirdağ’da “Tefecilik, Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

KOM faaliyetleri neticesinde şüphelilerin bir çok uygunsuz faaliyetlerde bulunduğu saptandı. Suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 Milyon TL değerindeki malvarlığına tedbir kararı uygulanmasına yönelik ise çalışmalar devam ediyor.

Operasyonlar sonucunda 312 adet senet ve 5 adet çek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok miktarda para, tapu, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Ali Yerlikaya, operasyonların kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

ali-yerlikaya-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.