Opel Crossland'de piyasaya yön veren kampanya! Fırsatı duyan bayiye koşuyor

Opel Crossland'de piyasaya yön veren kampanya! Fırsatı duyan bayiye koşuyor
Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Opel, 2024 model geniş aile arabası almak isteyenler için dev kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanları 2024 model geniş ailelere hitap eden bir SUV sahibi yapıp satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarında lider konumuna ulaşmak için pazar araştırmalarına devam ediyor.

Alman devi, bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan, bir kampanyaya imza atma kararı aldı.

Opel’in en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de ayrıca duyurdu.

Opel’in bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl sebep, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda satışları arttırarak maddi açıdan toparlanmak, potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek 2024 model SUV araçlarının satış miktarını arttırarak en çok tercih edilen otomobil markası olmak için çalışıyor.

Alman devi Opel, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş aileler tarafından tercih edilen SUV’lerden biri olan ‘CORSSLAND’ için tüm detayları düşünülerek Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırlandı.

Otomotiv sektörünü sarsan bu kampanya haberi, son teknoloji ile üretilmiş 2024 model SUV sahibi olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Opel’in resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, sıfır kilometre bir ‘CORSSLAND’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Opel, başlattığı bu inanılmaz kampanya kapsamında ‘CORSSLAND’ modelinde 200 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

Opel’in resmen hayata geçirdiği bu dev kampanyanın tüm ayrıntılarını öğrenmek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Opel’in resmi internet sitesini de ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.