Önce sigara şimdi de alkol! Ardı ardına zamlar... Tiryakileri efkar bastı

Önce sigara şimdi de alkol! Ardı ardına zamlar... Tiryakileri efkar bastı
Sigara tiryakileri daha Philip Morris sigara grubuna gelen 5 liralık zammın şokunu yaşarken JTI grubu zam kararını duyurdu. Alkollü içecek sektörünün çok satanı bira için de zam haberi geldi.

Tiryakilerin gösterdiği tepkilerin ardından sigara zamları Twitter'da kısa sürede TT oldu. Sigara zamlarının ardından bir zam haberi de alkollu içecek sektöründen geldi.

EN DÜŞÜK SİGARA ÜCRETİ 46 TL

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’ın yaptığı paylaşıma göre JTI grubu sigaraların en düşük fiyatlısı 46 lira olurken, en yüksek fiyatlı sigarası da 51 lira oldu.

ÖZGÜR AYBAŞ: ARTIK HER 2 AYDA BİR ZAM

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, tekel ürünlerine artık iki ayda bir zam geleceğini söyledi. Aybaş ayrıca biraya da yakın zamanda zam geleceğini duyurdu.

Her gün her kaleme gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Philip Morris sigara grubuna 5 liralık zam geldi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, "Bu zamlar artık her 2 ayda 1 gelecek" dedi.

BİRA ZAMMI AN MESELESİ

Öte yandan alkollü içki ve bira zammının de yakın zamanda geleceğini duyuran Aybaş, "Biralara en az 7-10 TL arası zam geçişi bekleniyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.