Ölü bulunan Betül’ün arkadaşları gözaltına alındı

Ölü bulunan Betül’ün arkadaşları gözaltına alındı
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yayla evinde ölü bulunan 27 yaşındaki Betül Kurt'un ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kadının yaylaya birlikte gittiği 1’i kadın, 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Geçen hafta pazar günü Sapanca yakınlarında Soğucak Yaylası'nda gerçekleşti. Yaylaya ot toplamak için gelen 48 yaşındaki Erhan Sofuoğlu bir yayla evinin önünde bir kadının yattığını görerek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlıkçılar kadının hayatını kaybettiği tespit etti. Jandarma incelemesinde kadının Betül Kurt olduğunu belirledi. Genç kadının bedeninde herhangi bir darp izi bulunamadı. Kadının ölümüne ilişkin bir belirleme yapılamazken açılan soruşturma kapsamında Betül Kurt'un yaylaya M.D., Y.K. ve D.B. isimli 3 arkadaşıyla birlikte gittiğini öğrenildi. Betül'ün üç arkadaşı da gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin verdileri ifadelerde hep birlikte uyuşturucu aldıklarını, bir tartışma çıktığını ve tartışmanın sonrasında Betül'ün yanlarından ayrıldığını söylediler. Üç kişi de ölümle ilgili bilgileri olmadığını savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.