Okullar spor merkezlerine dönüşüyor

Okullar spor merkezlerine dönüşüyor
Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksinde düzenlenen törenle birlikte ilçedeki tüm okullara spor malzeme desteğinde bulunuldu. Bu destekle birlikte okullar adeta spor merkezlerine dönüşecek.

UFUK CİNGÖZ / Dokuz Sütun

Yıl sonuna kadar 34 yeni tesis ve hizmeti vatandaşın kullanımına sunacak olan ve peş peşe açılışlar gerçekleştiren Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle ilçede eğitim veren tüm devlet okullarına spor malzeme desteğinde bulundu.

Okullara verilen malzemelerin içinde spor giyim ürünleri, futbol, basketbol, voleybol topları ve antreman ekipmanları bulunuyor. İlk, ortaokul ve lise olmak üzere ilçede bulunan toplam 71 devlet okulunun tamamının faydalandığı destekle birlikte okullar adeta bir spor merkezine dönüşecek.

n SAYISINI ARTTIRIYORUZ

Çocukları geleceklerinin bir aynası olarak gördüklerini ve onların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri adına ellerinden gelen her türlü desteği sağladıklarını belirten Başkan Fazlı Kılıç; “Çocuklarımız ve gençlerimiz, hepsi bu ülkenin geleceğinin ve aydınlık yarınlarının temel taşlarını oluşturuyor. Biz de göreve geldiğimiz ilk andan itibaren onların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri, daha fazla imkana sahip olabilmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz. Spor tesislerimizin sayısını arttırıyoruz, bunun yanında bir çok farklı branşta eğitimler veriyoruz. Sporla birlikte çocuklarımızın daha dinç, ahlaklı, yardımsever ve ekip ruhunu özümsemiş bireyler olarak yetiştiklerini görüyoruz. Bugün okullarımız ve dolayısı ile çocuklarımız için sağladığımız bu destek de bu işe ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir” dedi. İçinde bulundukları Yahya Kemal Spor Kompleksi’nin, ilçede sporun gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten Kılıç; “Bu tesisi ilçemize kazandırdıktan sonra gençlerimiz ve çocuklarımıza çok büyük katkıları oldu. Yüzmeden, futbola, basketboldan, karateye kadar her branşta buralarda eğitim gören çocuklarımız mevcut. Şimdi bununla yetinmeyip bir başka önemli spor kompleksi daha hizmete açmaya hazırlanıyoruz. İnşallah bu salonlardan geleceğin olimpiyat şampiyonlarını çıkartacağız.” dedi. Konuşmaların ardından geçilen törende okullar anons edilerek spor malzemeleri teslim edildi. Programa AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır’da katıldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.