Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programın perde arkasını anlattı

Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programın perde arkasını anlattı
Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayına katıldığı programın detaylarını anlattı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Babala TV'de Mevzular Açık Mikrofon’da ağırladı. İkinci tura sayılı günler kala Kılıçdaroğlu, gençlerin sorularını yanıtladı. Çekimlerin 7 saat sürdüğünü söyleyen Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından programın perde arkasında yaşananları anlattı. Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programda bir tane trol saldırısı olduğunu ve o kişinin salonu terk ettiğini söyleyen Uğur, soruların sert olduğunun da altını çizdi. Tanıtımın yarın sabah yayınlanacağını duyuran Uğur, tam bölümün ise Çarşamba günü 21.30’da yayınlanacağını söyledi.

“BİR İKİ TANE KURULMUŞ ARKADAŞ VAR”

jytjtjytjtyjty.png

Programın çekimleri sırasında Twitter'dan bir açıklama yaparak fotoğraf paylaşan Oğuzhan Uğur "Selamlar, program süratle devam ediyor. Aramızda elbette bir iki tane kurulmuş arkadaş var ve alakasız tweetler atıyorlar bam güm. Birini bulup, ara verildiği zaman yanına gittim. Tatlı tatlı uyardım, el sıkıştım, hatta takipleştik. O da teşekkür etti ayrıldık, daha ben kulise geçmeden arkamdan yine bam güm tweet atmış. =) Sabırla devam edeceğiz. Tanıtımda ve bölümde zaten ne oldu, bitti kesilmemiş halde izleyeceksiniz. Bu mecradan resmi hesaplar dışında atılan tweetlere itibar etmeyiniz" dedi.

İşte Oğuzhan Uğur’un paylaşımı:

Uğur, programın bitmesinin ardından ise, "M.A.M. 15. bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında." diye konuştu.

hthfh.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.