Öğrenciler için bire bir: İşte en ucuz tablet modelleri!

Öğrenciler için bire bir: İşte en ucuz tablet modelleri!
Milyonlarca üniversiteli ve üniversite adayları hem okul hem de eğlence amaçlı alabilecekleri en uygun elektronik ürünleri araştırmaya devam ediyor.

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre, teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birlikte artık defter ve kurşun kalemler yavaş yavaş tarihe karışıyor.

Derslerde ve iş hayatında fazlasıyla kolaylık sağlayan tabletler milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor.
Özellikle üniversiteli öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak kalem özellikli tabletler listesi belli oldu. Listede öğrencilerin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak kalem özelliğine sahip tabletler tek tek sıralandı. İşte 2023 yılı en ucuz kalemli tablet modelleri ve detayları...

2023 YILININ EN UYGUN TABLET MODELLERİ LİSTESİ

1- TCL Nxtpaper Tab 10S

tcl.png

TCL markası uygun fiyatlı performans odaklı televizyonları ve ekran panelleri ile tanınmakta. Bunun yanında marka tabletler de üretiyor. Bu kapsamda TCL özellikle uygun fiyat kategorisine hizmet eden Nxtpaper Tab 10S modelini sundu. Not aldığı yüzeyde kağıt hissiyatı isteyen kullanıcılar için birebir olan Nxtpaper Tab 10S şu an açık pazar yeri alışveriş sitelerinde 3500 ile 4000 TL arasında fiyatlara satılıyor.

2- Samsung Galaxy Tab S6 Lite

sam.png

Samsung’un efsane tablet serisinin 6. modeli olan Tab S6, Lite modeli sayesinde kalem özelliği kazanıyor. Özellikle not almak ve tasarım yapmak gibi amaçlar ile satın alan kullanıcılar için birebir olan Tab S6 Lite, sunduğu S Pen kalemi sayesinde oldukça rahat bir kullanıma sahip. Şu an açık pazar yeri alışveriş sitelerinde 5500 ile 6500 TL fiyat aralığında satılmakta.

3- Lenovo Tab M10 Plus

len.png

Başarılı bilgisayar üreticisi Lenova tarafından piyasaya sürülen Tab M10 Plus modeli fiyat performans konusunda oldukça başarılı. 32, 64 ve 128 GB seçenekleri ile piyasaya sürülen model kutusundan hediye kalemi ve kılıfı ile birlikte çıkıyor. Açık pazar yeri alışveriş sitelerinde 5500 ve 6500 TL arasında değişen fiyatlara satılmakta.

4- Samsung Galaxy Tab S7 Fe

saaaaam.png

Tab S6 Lite küçük bana daha büyük bir ekran lazım diyen kullanıcılar için S7 Fe resmen ilaç. Samsung’un tablet serisindeki 7. model olan S7 Fe 12.4 inç boyutundaki ekranı ile kullanıcılara muhteşem bir deneyim yaşatıyor. S6 Lite versiyonu gibi S Pen özelliklerine sahip olan S7 Fe şu an açık pazar yeri alışveriş sitelerinde 7500 ile 8500 TL arası fiyatlara satılmakta.

5- iPad 9. Nesil ve Apple Pencil

iph.png

Listemizin son sırasında aslında bir Apple ürününe yer vermek istedik. 9. nesil bir iPad ve yanında bir Apple Pencil almanızla birlikte muhteşem bir kombinasyon yapabilirsiniz. Şu an 9. nesil Apple iPad açık pazar yeri alışveriş sitelerinde 11 bin ile 13 bin TL arasına satılmakta. Bunun yanına bir de Apple Pencil satın alarak hem tasarım hem okul hayatına tam uyumlu bir tablet sahibi olabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.