Oğlunu ve karısını öldüren emekli polis yakalandı

Oğlunu ve karısını öldüren emekli polis yakalandı
İstanbul Bağcılar'da boşanma sürecinde olduğu eşi ve oğlunu silahla öldürüp cesetlerini çuvala koyarak memleketi Kırklareli'ne götürüp gömen bir emekli polis memuru yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'da meydana gelen olayda, emekli polis memuru Cengiz Bedir (54), boşanma sürecinde olduğu eşi Zeynep Bedir (45) ve oğlu Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra başlarını keserek cesetleri çuvala koydu. Ardından memleketi Kırklareli'ne gidip tarlaya gömmüştü.

Aileler, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Zeynep Bedir'in Cengiz Bedir hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını bilen, hem Zeynep Bedir'in yakınları hem de Cengiz Bedir'in yakınları, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulunmuşlardı.

Cinayeti itiraf etmişti. Bedir ailesini arama çalışmaları başlatan İstanbul polisi, Cengiz Bedir'in en son Kırklareli Çeşmeköy'e gittiğini tespit etmişti. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmasıyla yapılan aramada Cengiz Bedir gözaltına alındı. Eşi ve oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Bedir, cesetleri de gömdüğünü ifade etti.

Gömülen cesetler Adli Tıp'a gönderilmişti. Cengiz Bedir'in gösterdiği yerde kazı yapan ekipler, Zeynep Bedir ve oğlu Tarık Bedir'in cesetlerini buldu. Silahla öldürüldükten sonra birkaç parçaya kesildiği değerlendirilen cesetler, incelemek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Cengiz Bedir ise ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

aw159538-02.jpg

aw159538-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.