Oğlu ile birlikte yaşlı çifti döven okul müdürü açığa alındı

Oğlu ile birlikte yaşlı çifti döven okul müdürü açığa alındı
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili açıklama yaparak adı geçen okul müdürünün 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alındığını duyurdu.

Olay, 15 Aralık 2023'te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste gerçekleşmişti. Bir lise müdürü İ.T. ile 17 yaşındaki A.O.T., kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği bulunan 77 yaşındaki R.P. ile 71 yaşındaki eşi H.P. ile koltuk nedeni ile tartıştı.

okulmuduru1.jpg

Tartışma sırasında önce A.O.T. sonrasında da okul müdürü baba yaşlı çifte saldırdı. Kendine hakim olamayan okul müdürü yaşlı adamı tartakladı. Yürek burkan olayın görüntüleri ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Okul müdürünün tutuklandığı olayla ilgili görüntülerin daha sonra sosyal medyada yayılmasının ardından A.O.T. yeniden gözaltına alındı. Olayla ilgili ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada Tarsus'ta bir otobüste meydana gelen ve bir okul müdürünün karıştığı darp olayı ile ilgili söz konusunu okul müdürünün ifadesinin alındığı ve ardından müdürün açığa alındığı bilgisi verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.