Oğlu benzin dökerek kendisini yaktı! Kurtarmak isteyen anne alevler arasında kaldı

Oğlu benzin dökerek kendisini yaktı! Kurtarmak isteyen anne alevler arasında kaldı
Sakarya’da bir adam annesinden istediği parayı alamayınca üzerine benzin dökerek yaktı. Oğlunu alevlerden kurtarmaya çalışan anne ise alevler içinde kaldı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Annesinden istediği parayı alamayınca kendi üzerine benzin dökerek ateşe veren adam, yanmaya başladı. Oğlunu Oğlunu alevler içinde gören anne, kurtarmaya çalışırken alevler anneyi de sardı. Ana oğul hastane kaldırılırken annenin hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Feci olay Sakarya'nın , Akyazı ilçesi Erdoğdu Mahallesi’nde gerçekleşti. Anlatılanlara göre geçen hafta 64 yaşındaki annesi M.Y.’den para isteyen adam annesi para vermeyince öfkelendi. 42 yaşındaki Ö.Y. bir benzin bidonu alarak kendisini yakmaya çalıştı. Oğlunun yanmasına dayanamayan anne ise söndürmeye çalışırken kendisi yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı 212 acil sağlık ekipleri anne ve oğulun ilk müdahalelerini yaptıktan sonra anneyi hastaneye kaldırdı. Vücudunda 2 ve 3’üncü derece yanıklar oluşan ve annenin hayati tehlikesi bulunduğu belirtilerken oğlu Ö.Y'nin ise hafif yara aldığı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.