Öğlen samanlıkta çıkan yangın akşam tekrar nüksetti

Öğlen samanlıkta çıkan yangın akşam tekrar nüksetti
Burdur’da gündüz saatlerinde samanlıkta meydana gelen yangın uğraşlar sonucu söndürüldü. Yangın, bir kaç saat sonra tekrar nüksetti.

Burdur Çeltikçi ilçesinde öğlen 12:30 sıralarında yangın çıktı. Yangın, Cami Mahallesi Karadede Caddesi üzerinde öğlen meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yangının çıktığı yer, Arif Kirişcan’a ait olan ve büyükbaş hayvan çiftliğinki samanlık kısımında meydana geldi. Samanlık bölümünde elektrik kaçağı olması nedeni ile Kirişcan’a ait yer de yangın çıktı.

Ev sahibi, olay yerindeki yangını fark etmesi ile 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı bölgeye gelen çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak olaydan bir kaç saat sonra akşam saatlerinde yaklaşık 15 ton samanın balyası kül olduğu yangında alevler tekrar nüksetti. İtfaiye ekipleri, gündüz meydana gelen yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı. Ancak aynı günün akşamına çıkan yangın nüksedince bu sefer iş makineleri devreye girip dağılan samanları söndürme çalışmaları başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.