O bankadan ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası

O bankadan ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası
Akbank resmi internet adresi üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine 36 ay vadeye kadar 3 ay geri ödemesiz kredi imkanı sunduğu duyurdu.

bgazete - Akbank Mobil üzerinden kredi kullanmak isteyen müşterilerin bankanın sunbduğu kapmaya ile birlikte kredi ödemeleri 3 ay sonra başlayacak. Akbank müşterisi değilseniz kredimakbankta.com sayfası üzerinden gerekli bilgilerle ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bankanın duyurduğu kampayanın detaylarına Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi, İnternet ve Akbank şubelerinden ulaşabilirsiniz.

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurunuzu Akbank şubelerinden, Akbank telefon şubesinden ya da Akbank Direkt İnternet, Mobil üzerinden yapabilirsiniz.

Ertelemeli ihtiyaç kredilerinde azami vade şu şekilde belirtilmiştir:

50 bin TL ve altındaki kredi tutarlarında 36 ay vade, 50 bin TL üzerindeki 100 bin TL ve altındaki kredi tutarlarında da 24 ay vade, 100 bin TL ve üzerindeki kredi tutarlarında da vade sayısı 12 ay olarak açıklanmıştır.

İlk ödemenin en fazla 92 gün ertelenebileceği açıklanmıştır. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme erteleme faizinin tamamının tahsil edileceği, normal taksit ödemelerine de bir sonraki ay itibarıyla başladığı belirtilmiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.