Nur Viral'ın ağzı açık kaldı 'Canlı yayında kocasını ifşa etti'

Nur Viral'ın ağzı açık kaldı 'Canlı yayında kocasını ifşa etti'
Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programındaki çarpıcı itiraf, izleyicileri derinden sarsarak şaşkına çevirdi.

Programa katılan 2 çocuk annesi bir kadın, eşi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla herkesi şoke etti. Nur Viral'in ev sahipliğini yaptığı program, zaman zaman izleyicilerle gündeme geliyor ve genellikle aile, evlilik ve dini konuları ele alıyor.

aldatma.jpg

‘KOCAM BENİ SÜREKLİ ALDATIYOR’

Bu sefer programın telefonla bağlanan konuğu, İletişim Uzmanı, Yazar ve Gazeteci Sevda Türküsev'in katılımıyla öne çıktı. 32 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ikinci evliliğinde eşinin sosyal medyadan tanıştığı kişilerle sürekli iletişimde olduğunu ve kendisini sürekli aldattığını iddia etti.

Kadın, eşinin geçmişte birlikte olduğu bir kişiyle gayrimeşru bir çocuğu olduğunu öğrendiğini belirtti. Durumu affettikten sonra bile eşinin aynı hatalara devam ettiğini söyleyen kadın, programda yardım istedi.

nil-viral.jpg

‘HEMEN BU ADAMDAN BOŞAN’

Sevda Türküsev, kadına karşı duyduğu empatiyle, "Eğer imkanın varsa, hemen bu adamdan boşan. Bir şey olmaz. Niye uğraşıyorsunuz? Çocuk yapmadan boşan, kardeşim. Rezil bir şey," diyerek net bir tavsiyede bulundu.

kopaf.jpg

Nur Viral ise bu çarpıcı itiraflar üzerine isyan ederek, "Böyle bir evlilik olur mu? Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik. Küçük dilimizi yuttuk," ifadelerini kullanarak izleyicilerin şokunu paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.