Nissan’ın en sevilen SUV modelinde dev kampanya

Nissan’ın en sevilen SUV modelinde dev kampanya
Nissan, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için Ocak ayının sonuna kadar devam edecek olan bir kampanyaya imza attı.

Japon otomotiv devi Nissan, Türkiye’deki otomotiv sektöründe yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek ve yeni yılda insanları yeni, sıfır kilometre bir araç sahibi yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nissan gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayında geçerli olmak üzere bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bu araştırma neticesinde otomotiv devi Nissan, Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın başında insanları en uygun yoldan sıfır kilometre SUV sahibi yapmak.

Nissan, başlattığı bu kampanyayı en sevilen SUV modeli olan ‘QASHQAİ’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını tepetaklak edecek olan bu kampanya, sıfır SUV sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre ‘QASHQAİ’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun bir ilgiye maruz kaldı.

Bu dev kampanya kapsamında, 150 bin TL nakit alım indirimi veya 150 bin TL, 12 ay vadeli, faizsiz kredi veya ticari müşterilerine özel 300 bin TL, 15 ay vadeli, 1,99 faizli kredi desteğini kapsıyor.

Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre bir SUV sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.