Nissan'dan dev kampanya 'Araç sahibi olmak isteyenlerin aklını başından alacak'

Nissan'dan dev kampanya 'Araç  sahibi  olmak  isteyenlerin aklını başından  alacak'
Nissan, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için kasım ayın boyunca devam edecek olan özel bir kampanya başlattı. İşte Nissan’ın sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin aklını başından alacan dev kampanyasının ayrıntıları...

Japon otomotiv devi Nissan, Türkiye’deki otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nissan gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Nissan new QASHQAI PLATINUM PREMIUM

Bu araştırma neticesinde Nissan, kasım ayına özel olan ‘‘Şahane Kasım Fırsatları NİSSAN’da’’ isimli bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır araç sahibi olmak isteyenleri en uygun yoldan araç sahibi yapmak.

DIŞ TASARIM ELEGANCE PAKETİ

Nissan bu kampanyayı ‘QASHQAI’ modeli için 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Nissan Qashqaı’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Nissan QQ Propilote propilot illustration

Bu dev kampanya kapsamında, 125 bin TL nakit alım indirimi ve 125 bin TL 12 ay faizsiz kredi desteği veya 300 bin TL 12 ay faizsiz kredi desteğini kapsıyor.

Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre bir araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Benzersiz Bir Nissan Teknolojisi Olan “E-POWER” Türkiye Pazarına Girdi – otomobil haberleri,güncel araç,Tuanamedya

Kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler, Nissan’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE FİYAT

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.