Nilüfer Beşiktaş'ı deplasmanda yendi

Nilüfer Beşiktaş'ı deplasmanda yendi
Nilüfer Belediyespor, Beşiktaş Ayos’u 3-1 yendi.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda karşıya geldiği Beşiktaş Ayos’u 3-1 yenerek, Vodafone Sultanlar Ligi’nin ilk devresini galibiyetle ayrıldı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan Nilüfer Belediyespor, ilk yarının son maçında Beşiktaş Ayos’la karşılaştı. Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk seti karşılıklı sayılarla start verdi. Her iki takımında oyundan kopmadığı ve son ana kadar süren heyecan dolu seti, Nilüferli voleybolcular 25-23 kazandı. İkinci sete Beşiktaş Ayos etkili taraf oldu. Set boyunca başarılı oyununu sürdüren siyah beyazlılar, bu seti 25-28 alarak maçta durumu 1-1’e geldi.

Üçüncü setin başlaması ile birlikte file önü üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor set ortalarında 12-4 üstünlük sağladı. Beşiktaş daha sonra yakaladığı seri sayılarla oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da, açılan farkı önleyemedi ve bu seti 25-21 Nilüferli voleybolcular galibiyetle ayrıldı.

Dördüncü set her iki ekibin karşılıklı sayıları ile set sonlarına kadar sürdü. Set sonunda 2-0’lık seri yakalayan Nilüfer Belediyespor bu seti de 25-22 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı ve 3 puanını aldı.

Nilüfer Belediyespor ilk yarıda oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet ve 7 yenilgi alarak, 16 puanla ligi 8. sırada bitirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.