Nihat Hatipoğlu'nda şaşırtan soru! Uygunsuz mekanlara gidip, kadınlarla...

Nihat Hatipoğlu'nda şaşırtan soru! Uygunsuz mekanlara gidip, kadınlarla...
Nihat Hatipoğlu'nun programına izleyiciden şaşırtan soru geldi.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, televizyon programında izleyicilerin sorularını cevaplamaya devam ederken, son olarak verdiği ilginç bir yanıtla gündeme geldi.

Bir izleyici, "Eşim yalan söyleyerek uygunsuz bir mekana gitmiş ve 'seni boşuyorum' demiş. Boşanmış olur muyuz?" sorusunu sordu. Hatipoğlu'nun verdiği cevap dikkat çekiciydi.

Programa bağlanan izleyici, eşiyle 1 buçuk evli olduğunu belirterek, eşinin arkadaşlarıyla pavyona gittiğini ve arkadaşlarıyla alkol aldığını söyledi.
İzleyici konuşmasının devamında eşinin masalarında kadın olmadığını söylemiş ancak kadın olduğunu görmüş ve o gece büyük bir kavga ettiklerini belirtmişti.
Kocası ise eşine sinirle seni boşuyorum demiş, beni boşamış olur mu? sorusunu sordu.

Hatipoğlu, soruya şu şekilde yanıt verdi: "Öncelikle eşinizin uygunsuz bir mekana gitmesi doğru değil. Ancak tepkinizi kontrol altında tutmak önemli. Eşinizi suçlamak yerine anlayışla yaklaşmak daha sağlıklı olabilir. Boşanma noktasına gelmeden önce yeniden bir araya gelip durumu konuşmanız ve anlaşmanız önemlidir.

Eşinizin değişmesi ve yeniden bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu tür durumlar için tartışma yerine anlayış ve iletişim önemlidir."

Hatipoğlu'nun yanıtı ise sosyal medya da gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.