Nenad Bjelica'dan samimi Fenerbahçe açıklaması

Nenad Bjelica'dan samimi Fenerbahçe açıklaması
Trabzonspor'un Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mehmet TUFAN / KAMUSONHABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında karşılaşan Fenerbahçe ve Trabzonspor, maçı 3-1'lik skorla tamamladı. Zorlu geçen mücadeleden Trabzonspor mağlup olarak ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, gelecek sezonda daha disiplinli bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Bjelica'nın açıklamaları şöyle:

Galibiyeti hak eden taraf onlardı. Maça bakınca ilk yarıda 1-0’dan sonra net pozisyonları vardı. İkinci yarı 5-10 dakikada bölüme sahip baskı kurduğunda kornerlerle golleri buldular. 3-0’a geldiğinde dahi fırsatlarımız vardı. Fenerbahçe’ye karşı böyle atmosferde bulduğunuz fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor. Bunları değerlendiremezseniz işiniz kolay olmuyor.

GELECEK YIL PLANLAMASI

Bizim takım fiziksel olarak daha iyi olacak. Daha kompakt bir takım olacak. Baskıyı daha iyi yapan bir takım olacak. Sizin de bildiğiniz gibi gideceğini bilen oyuncular var. Oyuncuların önüne ligde kalmak üst sıra ve başka hedef koymayınca hazırlamak kolay değil. Bizde bu dönemde bunu yapabilmek kolay olmayacak. Bu oyuncuları böyle hazır etmek hiçbir antrenör için kolay değil.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.