Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Ne izlesek?

Herkese merhaba; bu hafta Netflix platformunda gelen yeni içerikleri sizlerle paylaşacağım.

Başlamak için yeni yapımlar arıyorsanız ancak ne izlemek istediğinize karar veremediyseniz, farklı türlerden ve hikâyelerden oluşan bu listemizde size uygun yapımlar bulabilirsiniz.

May December: Film magazin dergilerine konu olan, kötü şöhretli aşklarının tüm ülkeyi etkisi altına almasından yirmi yıl sonra, geçmişleriyle ilgili çekilecek bir film için araştırma yapmak üzere bir aktrisin gelmesiyle evliliklerinin dinamikleri değişen bir çifte odaklanıyor.

Filmde Julianne Moore, reşit olmayan bir gençle skandal bir ilişkiye bulaşan Gracie Atherton-Yoo karakterini canlandırırken, Natalie Portman, filmde Gracie'yi canlandıracak olan Elizabeth Berry karakterini oynuyor.

Kaçak Yolcular: Petrol kirliliğinin harap ettiği bir kasabadan kaçan altı kişi, kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında olmadan gizemli bir gemide tesadüfen bir araya gelir.

Dünyayı Ardından Bırak: Lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına giden bir ailenin tatili, bir siber saldırının tüm cihazlarını bozması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle tekinsiz bir hâl alır.

Rebel Moon – Part Of One: A Child of Fire: Ana Dünya'nın acımasız orduları uzak bir ayda bulunan sakin bir çiftçi köyünü tehdit edince, halkın hayatta kalmak için en büyük umudu gizemli bir yabancıya bağlıdır.

Kuş Uçuşu: Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor.

1670: Bu hicivsel komedide Polonya'daki en ünlü kişi olmak isteyen budala bir asilzade, aile içi düşmanlıkları ve köylülerle çatışmaları aşmaya çalışır.

Yu Yu Hakusho: Yaptığı bir fedakârlık yüzünden canından olan genç suçlu Yusuke Urameshi, ölümcül yokai'lerle ilgili vakaları araştırması için Ruh Dedektifi olarak seçilir.

Like Flowers in Sand: Like Flowers In Sand dizisi, güreş dahisi olarak tanınan Kim Baek Doo (Jang Dong Yoon) ve onun ilk aşkı Oh Yoo Kyung (Lee Joo Myung) arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Ssireum (geleneksel Kore güreş sporu) ile ünlü bir şehir olan Geosan'ın arka planında geçen dizi, gençlerin yetişkin olana kadar verdikleri mücadeleye de değiniyor.

Netflix platformunda bu hafta dikkatimi çeken ve şans verdiğim içerikler bu şekilde. Haftaya görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları