Nazlı Sabancı'dan doğum sonrası ilk paylaşım

Nazlı Sabancı'dan doğum sonrası ilk paylaşım
Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, geçtiğimiz günlerde kızları Arzu Alara Sabancı’yı kucaklarına aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan Nazlı Sabancı’dan doğum sonrası ilk paylaşım geldi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Çift, 25 Haziran 2022'de ise Çırağan Sarayı’nda yakın dostlarıyla görkemli bir düğün gerçekleştirmişti. Sosyetik güzel Nazlı Sabancı, geçtiğimiz mart ayında ise hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü çiftten müjdeli haber geldi. . Nazlı Sabancı, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına aldı.

ekran-goruntusu-2023-08-17-154041.png

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Kızlarını sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren çift, bebeklerine Hacı Sabancı'nın annesi Arzu'nun adını verdi. İkilinin çocuğunun tam adı, Arzu Alara Sabancı oldu. Arzu Alara Sabancı 3,350 gram ağırlığında 50 cm boyunda dünyaya geldi. Hamileliği boyunca sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nazlı Sabancı’dan, doğumdan sonra ilk paylaşım geldi. Hastane odasında kızının adının yazılı olduğu bir objeyi yayınlayarak "Hayatımıza hoş geldin prenses. Arzu Alara Sabancı. 15.08.2023" ifadelerini kullandı.

gregesdgse.png

htrhdrh.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.