Nakit ihtiyacı olanlar için son günler Bankadan 200 bin TL düşük faizli kredi

Nakit ihtiyacı olanlar için son günler Bankadan 200 bin TL düşük faizli kredi
Akbank, mevcut müşterilerine yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Acil nakit ihtiyacı duyan müşteriler için 200 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunan Akbank, bu kampanyaya mobil bankacılık, internet bankacılığı veya şubeler aracılığıyla başvurulabileceğini duyurdu. Kampanya kapsamında yüzde 3.68 faiz oranı uygulayan Akbank, aylık taksit tutarını 22 bin 291.02 TL olarak belirledi.

akbank-kredi-karti-erteleme-nasil-yapilir-55572.jpg

Akbank, nakit sıkıntısı çeken müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. Kampanya, 120 ay vade seçeneği ve 200 bin TL'ye kadar kredi limiti ile cazip bir fırsat sunuyor. Ayrıca yüzde 3.68 gibi uygun bir faiz oranı ile de müşterilerinin bütçesine katkı sağlıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması ve kredi notunun 1300 ve üzeri olması gerekiyor. Ayrıca son iş yerinde en az 3 ay sigortalı olarak çalışmış olma şartı da aranıyor.
Akbank, müşterilerine finansal esneklik ve kolaylık sağlamak için bu kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya, geniş başvuru kanalları ve uygun faiz oranları ile müşterilerine ekonomik çözümler sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.