Naci Görür'den siyasi partilere çağrı

Naci Görür'den siyasi partilere çağrı
Prf. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından, "yerel yönetimlere duyuru" başlığı adı altında siyasi parti ve yerel yönetimlere çağrı da bulundu.

Nilgün Didar TÜT/ Kamu Son Haber

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından, siyasi parti ve belediye başkanlarına yönelik çağrıda bulundu. Naci Görür açıklamasının devamında deprem tehlike analizi ve mikro bölgeleme çalışmalarına dikkat çekerek, siyasi parti liderlerine bu konu da uyarılarda bulundu.

Görür’ün söz konusu paylaşımı şu şekilde:

“Bir çok yerde insanlarımız deprem korkusu içerisinde. Korkuyu yenmenin yolu tehlike yokmuş gibi davranmak, o konuyu gündeme getirmemek, sessiz kalmak ve hiç bir şey yapmamak değildir. Bugüne kadar başımıza gelenler zaten bu yüzden meydana geldi.

Lütfen ŞUNU YAPIN:

Yerel yönetimler kendi yerleşim alanları içerisinde DEPREM TEHLİKE ANALİZİNİ VE MİKRO-BÖLGELEME çalışmalarını yaptırsınlar. Bir çok yerde üniversitelerimiz var, bu çok zor olmayacaktır. Elimizde bu çalışmalar olursa o yerleşim alanını daha kolay ve sağlıklı olarak depreme hazırlar ve deprem güvenli olarak yönetiriz. Siyasi parti liderleri lütfen kendi partinize bağlı belediye başkanlarını bu doğrultuda uyarınız ve eğitiniz. İnanın çok daha sevilecek ve yüceltileceksiniz. Saygıyla”

ekran-goruntusu-2023-07-31-144728.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.