Mutlaka izlemeniz gereken IMDb puanı en yüksek korku filmleri

Mutlaka izlemeniz gereken IMDb puanı en yüksek korku filmleri
En iyi filmler genellikle IMDb puanı yüksek olan filmler olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de korku filmi tutkunuysanız listemize göz atmanızda fayda var.

IMDb puanı yüksek olan filmler en çok izlenen ve mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer almaktadır.

İşte mutlaka izlemeniz gereken korku filmleri:

BATES MOTEL - IMDB: 8.1

935b04ff8ee6d4efafbb89871dfcc482.jpg

En iyi korku dizileri arasında yer alan Bates Motel; Alfred Hitchcock’un Psycho filmindeki olayların öncesini anlatan bir dizidir. Dizinin konusu; Norman Bates ve annesi arasındaki ilişki üzerinden ilerliyor. Metacritic, Tomatoes gibi eleştiri sitelerinden olumlu yorumlanan dizinin başrol oyuncuları; Max Thieriot, Vera Farmiga ve Freddie Highmore’dur.

THE TERROR - IMDB: 8.0

w1500-1703150.jpg

Gerçek hikayeden uyarlanan The Terror, David Kajganich tarafından yönetilmiştir. Dizinin başrol oyuncularıysa; Jared Harris, Tobias Menzies ve Derek Mio’dur. Dizide Northwest Passege’yi bulma amacıyla yola çıkan kraliyet donanmasının yaşadıkları anlatılıyor.

Bitmek bilmeyen bir gemi yolculuğunda kraliyet donanması askerleri sıkıntıdan paranoyakça düşüncelere kapılırlar. Bu düşüncelerde askerlerin korku dolu anlar yaşamasına sebep olur.

AMERİCAN HORROR STORY - IMDB: 8.1

american-horror-story-ml7qnuc6h5zoyz0j.jpg

IMDb puanı en yüksek korku dizileri listemizde yer verdiğimiz American Horror Story; lanetli evleri, paranormal olayları ve akıl hastalarını ele alıyor.

Dizinin her sezonunda farklı bir hikaye anlatılıyor. Antoloji serisi şeklinde tanımlanan dizinin yaratıcıları; Brad Falchuk ve Ryan Murphy’dir. Kathy Bates, Angela Bassett ve Lady Gaga da başrolde oynamışlardır.

THE MİDNİGHT CLUB - IMDB: 7.5

p22352973-b-h10-aa.jpg

Mike Flanagan ve Leah Fong’un yönetmenliğini yaptığı The Midnight Club isimli dizinin konusu; ölümcül hastalıklara yakalanan gençlerin olduğu bakımevinde geçiyor.

Bu bakımevinde kalan hastalar her gün gece yarısı toplanarak birbirlerine korkunç hikayeler anlatarak geçirdikleri zaman ele alınıyor. The Midnight Club’un başrol oyuncuları; Annarah Cymone, Igby Rigney ve Ruth Codd’tur.

THE ORİGİNALS - IMDB: 8.2

fsfsff.jpg

Julie Plec, Michael Narducci, Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo’nun yönettiği The Originals adlı dizide güce aç olan bin yaşındaki vampirlerden bir aile anlatılıyor. Bu vampir aile, kendilerine yanlış yapanlara hükmediyor. The Originals’ın başrol oyuncuları; Daniel Gillies, Joseph Morgan ve Claire Holt’tur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.