Murat Sancak'a TFF'den milyonluk ceza

Murat Sancak'a TFF'den milyonluk ceza
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu başta Adana Demirspor ve Murat Sancak olmak üzere bazı kulüplere ceza yağdırdı. PFDK'nın Murat Sancak'a kestiği ceza dudak uçuklattı.

PFDK, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’a 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti ve ayrıca toplam 1 milyon 78 bin TL para cezası verdi.

PFDK'dan yapılan duyuruda Murat Sancak’a maç hakemine ve temsilcisine sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı 42 gün hak mahrumiyeti ve 200 bin lira, hakem soyunma odası koridorlarında hakeme karşı yaptığı eylemler nedeni ile ay hak mahrumiyeti ve 400 bin lira, medyaya yaptığı açıklamalar nedeni ile 400 bin lira, akredite edilmediği alanlarda bulunması nedeni ile 78 bin lira para cezası verildiğini belirtildi.

Taraftar olayları nedeni ile de Adana Demirspor Kulübü'ne 168 bin TL, Metin Korkmaz da 78 bin TL para cezası verildi.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’na da sportmenliğe aykırı hareketleri yüzünden 100 bin TL para ve 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

PFDK, taraftarlarının kötü tezahüratlar yapması nedeni ile MKE Ankaragücü Kulübüne toplam 372 bin TL, Mondihome Kayserispor’a 56 bin TL, Beşiktaş’a 440 bin TL, Fenerbahçe’ye de 112 bin TL ceza verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.