Murat Kurum: Büyük İstanbul Mitingi 31 Mart'ın provasıydı

Murat Kurum: Büyük İstanbul Mitingi 31 Mart'ın provasıydı
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk’ün canlı yayınında gündemi sarsacak ifadeler kullandı.

CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Kurum, 80 gündür İstanbul'un 39 ilçesine giderek projelerini, hayallerini İstanbullulara anlattıklarını, aralarında bir bağ oluştuğunu, o sevginin, coşkunun kartopu gibi büyüdüğünü söyledi.

AK Parti'nin dün Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne ilişkin değerlendirmesi sorulan Kurum, ramazan olmasına rağmen 650 bin vatandaşla büyük coşkuyla bir nevi 31 Mart'ın provasını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

"KENDİLERİ MİTİNG YAPMAKTAN İMTİNA EDİYORLAR"

Kurum, mitinge katılımın az olduğu yönündeki iddiaların sorulması üzerine, “Hep aynı işte. Madem öyle sen daha iyisini yap. Kendileri miting yapmaktan imtina ediyorlar. 650 bin vatandaşımız orada büyük bir coşkuyla insan seliyle gelip ramazan günü yüz binlerce kardeşimizle orada o coşkuyu yaşıyoruz. Bir kılıf bulacaklar işte ona da.” ifadelerini kullandı.

Bu süreçte proje ve vaatlerine ilişkin eleştiri yapılmadığını kaydeden Kurum, 80 gündür yapılanın sadece ufak şeylerden gündem ve algı oluşturulmaya çalışılması olduğunu söyledi.

"BU KIYASI ÇOK NET BİR ŞEKİLDE YENİDEN REFAH PARTİLİ SEÇMENİMİZ YAPACAK"

Murat Kurum, “Stratejik oy kullanacak seçmene ve kararsız seçmene ne mesaj vermek istersiniz?” sorusu üzerine, yerel seçimde hizmet ve eserin, İstanbul'un sorunlarının çözümüne ilişkin projelerin oylanacağını, seçmenin sandıkta 5 yıldır bahane üreten ile 81 ilde hizmet eden tarafı kıyaslayarak oy vermesi gerektiğini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.