Murat Göğebakan’ın ilk eşi kimdir 'Neden ayrıldılar'

Murat Göğebakan’ın ilk eşi kimdir 'Neden ayrıldılar'
Murat Göğebakan'ın hayatı film yapılmışken, ilk eşi merak konusu oldu. Murat Göğebakan’ın ilk eşi kimdir?

8 Aralık 2023'te vizyona giren ve hala gösterimde olan Murat Göğebakan Kalbim Yaralı adlı film, şarkıcı Murat Göğebakan'ın hayatını konu ediniyor.

Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız'ın oturduğu filmin senaryosu ise Sezgin Irmak ile Lütfi Albayrak tarafından kaleme alındı. Filmi izleyenler Murat Göğebakan'ın ilk eşi Gül kim, ikili ayrıldı mı, Murat Göğebakan ilk eşinden neden ayrıldı, diye internette aratmaya başladı.

canim-annem.jpg

MURAT GÖĞEBAKAN'IN İLK EŞİ KİM?

Müzik hayatına atıldığından beri çok sayıda başarılı işe imza atan Murat Göğebakan hakkındaki detaylar, özellikle hayatını konu alan filmden sonra daha fazla merak edilmeye başlandı. Filmde Murat Göğebakan'ın ilk eşi, oğlu, ikinci eski eşi, annesi ve babası işlendi.

Filmi izleyip sinema salonlarından çıkanlar arama motorlarına Murat Göğebakan'ın ilk eşi Gül kim sorusunu sormaya başladı.

13181463-1047751448645599-1089732234-n.jpg

Murat Göğebakan ilk eşi ile anlaşamayıp daha sonra eşi olacak başka birine aşık olmuş, sonrasında ilk eşinden boşanma kararı almıştır. Murat Göğebakan'ın ilk eşi Gül, aslında Senem Taş'tır.

Filmde Murat Göğebakan'ın ilk eşi Gül ismiyle yer alıyor. Göğebakan'ın ilk eşini canlandıran oyuncu ise Hande Soral.

canim-annem-1.jpg

MURAT GÖĞEBAKAN İLK EŞİNDEN NEDEN AYRILDI?

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı filminde Göğebakan’ın eşiyle ilişkileri de yer alıyor. Murat Göğebakan ilk eşinden neden ayrıldı diye soranlar da bir hali fazla.

Murat Göğebakan’ın ilk eşi olan Senem Taş ile Bülent adında bir erkek çocukları bulunuyor. 31 Temmuz 2014 yılında, ileri derece lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Murat Göğebakan Adana’da doğmuştur.

murat-gogebakan-oglu.jpg

Adana’da ilk eşi ile dünyaevine giren Murat Göğebakan, müzik hayatına atıldıktan bir süre sonra eşinden ayrılmış, yeni bir yaşam kurmuştur.

Murat Göğebakan’ın ilk eşi Senem Taş ile olan evlilikleri, ikilinin anlaşmazlıkları nedeniyle sona ermiştir. Göğebakan daha sonra ikinci eşi Sema Bekmez ile evlenmiştir. Bu evliliğiyse Sema Bekmez'in ihaneti iddialarıyla gündeme gelerek ikili tarafından 2011 yılında sonlandırılmıştır. Sema Bekmez'in, o dönemde ünlü bir basketbolcuyla ile ilişkisi olduğu öne sürülmüştür.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.