Murat Dalkılıç telefon şakasına kurban gitti

Murat Dalkılıç telefon şakasına kurban gitti
Eser Yenenler’in sosyal medya fenomeni eşi Berfu Yenenler, ünlü şarkıcıyı oyuna getirdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile şöhreti yakalayan Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler ortak arkadaşları olan ünlü isim Murat Dalkılıç’a telefon şakası yaptığı anları sosyal medyada paylaştı. İki ismin arasında gerçekleşen diyalog komik anlara sahne oldu.

2015 Miss Turkey Güzellik yarışmasına katılarak adını duyuran 28 yaşındaki Berfu Yenenler, 2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturdu.

327931385-703673094550900-8826868759455610366-n.jpg

İki çocuk annesi Berfu Yenenler, eşiyle yaptığı gösterilerin yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Berfu Yenenler’in son videosu gündeme bomba gibi düştü. Yenenler’in Dalkılıç’ı hedef aldığı anlar beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

ARKADAŞINI ELE VERMEDİ

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler yanındayken, Dalkılıç'ı arayıp "Eser'e ulaşamadım. O da demişti ki Murat'la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?" diye sordu.

Arkadaşını ele vermek istemeyen Dalkılıç da "Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor. Ben ona söylerim" diyerek karşılık verdi.

murat2.jpg

Berfu Yenenler'in "Onu uyandırabilir misin?" sorusu üzerine panikleyen Dalkılıç, "Aa Berfu iyi misin sen? Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak" sözleriyle peş peşe yalanlar söyledi.

Sosyal medyayı ikiye bölen görüntülere binlerce yorum geldi. Yorumların çoğunda Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’un ismi geçti.

DALKILIÇ SESSİZ KALMADI

Berfu Yenenler, 2 milyon takipçisinin yer aldığı Instagram hesabında yayınladığı video ile günün en çok konulan ismi oldu. Paylaşımın altına yorum yapan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, "Abi yolda insanlar yüzüme yüzüme gülüyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.