Murat bebeğin ölümüne ilişkin yeni gelişme: Gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Murat bebeğin ölümüne ilişkin yeni gelişme: Gözaltı sayısı 4'e yükseldi
Denizli'de müstakil bir evde darp izleri ve bacaklarında sigara yanıklarıyla ölü halde bulunan 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç bebeğin ölümünün detayları belli oldu. Olayla ilgili gözaltı sayısı 4'e yükseldi.

Denizli''nin Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi''nde önceki gece 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç adlı 2 yaşındaki bebek müstakil bir evde ölü bulunmuştu. Kılıç''ın yüzünde ve kafasında darp izleri, bacaklarında ise sigara yanıkları olduğu fark edilmişti. Bebeğin beyin kanaması nedeniyle öldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltı sayısı ise 4''e yükseldi. 

Denizli''nin Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi''nde önceki gece meydana gelen olayda, çocuk ağlama sesi duyulan eve giren mahalle sakinleri, 21 aylık Murat Aslan Kılıç’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

KARDEŞLER KORUMA ALTINA ALINDI

Hayatını kaybeden Murat bebek ile aynı evde bulunarak acil ihtiyaçları karşılanan 5 yaşındaki S.Y.K. ve 1 yaşındaki E.K. isimli diğer kardeşler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. 

ÖLÜM NEDENİ BELİRLENDİ

Babası uyuşturucu suçundan cezaevinde bulunan Murat Aslan Kılıç bebeğin yapılan otopsisinde bacaklarında sigara yanıkları, yüzünde ve başında da darp izlerine rastlandı. Bebeğin darbeye bağlı beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerini yaptığı çalışmada, bebeğin ölümünün ardından evden kaçtığı belirlenen Anne Güler K. (27) ile 2 erkek yakalanıp gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında evde bulunduğu belirlenen 1 kişi daha yakalandı. Polisteki sorguları süren 3 şüpheli erkek, bugün Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu''nda sağlık kontrolünden geçirildi.

Murat Aslan Kılıç''ın Adli Tıp Kurumu''ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazesi, Denizli Asri Mezarlık Camisi''ne götürüldü. Burada öğle vakti beklenmeden kılınan namazın ardından bebeğin cenazesi, Gümüşler Mezarlığı''na götürülüp, toprağa verildi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.