Münevver Karabulut'un ailesinin avukatından skandal paylaşıma tepki

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatından skandal paylaşıma tepki
Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu'nun skandal paylaşımına Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir’den tepki geldi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

2009 yılında vahşice ve acımasızca katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu'nun skandal paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Yapılan paylaşımla ilgili Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir paylaşıma tepki gösterdi. Paylaşımın kamu vicdanını rahatsız ettiğini belirten Epözdemir, “Failin ailesinin bu tür paylaşımlarda bulunması en basit tabiriyle gayri ahlaki ve gayri insanidir” dedi.

SKANDAL PAYLAŞIMI TARTIŞMA YARATTI

ghrdtgdrgrseg-001.png

Nilperi Şahinkaya ve Melis Çatak'la aynı karede fotoğrafları yayılan Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Cem Garipoğlu'nun işlediği cinayet ve cinayetten sonra yaşananlarla Sakine Garipoğlu'nun koltuk pozu yeniden konuşulmaya başlamışken, kız kardeş Sakine Garipoğlu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım tartışma yarattı. Paylaştığı fotoğrafta büstün boğazında V şeklinde duran makas, akıllara Münevver Karabulut cinayetinin ortaya çıkmasının ardından yayılan otopsi raporunu getirdi.

“YAPILAN BU PAYLAŞIM VİCDANİ DEĞİL”

4bikm3bk-400x400.jpg

Konu ile ilgili açıklama yapan Av. Rezan Epözdemir, “Suç ve cezada şahsilik, ceza hukukunun temel evrensel prensibidir. Hukuki bir yükümlülüktür ama kızları katledilmiş, yarınları ellerinden alınmış bir ailenin ve bütün Türkiye’nin gözleri önünde failin ailesinin bu tür paylaşımlarda bulunması en basit tabiriyle gayri ahlaki ve gayri insanidir. Kesinlikle vicdani değildir. Yapılan bu paylaşım kamu vicdanını da rahatsız eder. Hukuken, fiilen ve ahlaken kabul edilemez” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.