Müjde Evinizden Çıkmadan 4500 TL'ye Kadar para kazanabilirsiniz

Müjde Evinizden Çıkmadan 4500 TL'ye Kadar para kazanabilirsiniz
Evden yapılabilecek iş modelleri, salgın sebebiyle yaşanmış olan olağanüstü süreç içinde özel bir şekilde gelişebilme olanağına sahip oldu.

Müjde Evinizden Çıkmadan 4500 TL'ye Kadar para kazanabilirsiniz

Evden yapılabilecek iş modelleri, virüs sebebiyle yaşanmış olan olağanüstü zaman içinde özel bir şekilde gelişebilme olanağına sahip oldu. Önceleri de ev kadınları, öğrenciler gibi potansiyelleri değerlendirmeyi hedefleyen, evden emek harcama modelleri bulunuyordu. Ancak istila ve hemen sonra yaşadığımız ekonomik zorluklar bu iş modellerinin giderek gelişmesine neden oldu. 

Ancak istila ve hemen sonra yaşadığımız ekonomik zorluklar, bu iş modellerinin giderek gelişmesine neden oldu. İşkur evde 3 iş fırsatları açısından, bazen potansiyellerin oluştuğu bir kurum.

İşkur vesilesiyle, aradıkları çalışanlara daha basit ve daha güvenilir bir şekilde ulaşabilen işletmeler, evlere iş verme konusunda da İŞKUR’u tercih ediyorlar. Dahası evlere iş verilmesi, yol, yiyecek, sigorta şeklinde ilave çalışan masraflarından şirketlerin kurtulmasını da sağlıyor. Ancak evde emek verme sistemi, bununla birlikte sigortalı çalışan olunmaması anlamına da geliyor. Bu durum bir devlet kurumu olan İşkur’da, evlere iş verilir benzer biçimde ilanların da olamamasına sebep oluyor.

İşkur Evde İş İlanları Nasıl Bulunur?

İşkur evde iş fırsatlarından faydalanabilmek için, en önce sisteme giriş yapılması gerekiyor. E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapabildiğiniz benzer biçimde, İşkur’a üye olarak da sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Ardından Açık İş İlanları bölümünden, vasıflarınıza müsait iş ilanlarını incelemelisiniz. Bu araştırma sırasında, evde iş, evlere iş veren firmalar benzer biçimde aramalar yerine, paketleme işçisi, triko paketleme, kuru yemiş paketleme ve benzeri paketleme aramaları yapmanız gerekiyor.

Var olan ilanlara başvurarak bilhassa evde paketleme yaparak para kazanabileceğiniz çeşitli şirketlere ulaşabilirsiniz. Bunun yanında evde muhtelif Call center veya alan kişi hizmetleri temsilcisi olarak çalışabileceğiniz iş ilanları da İşkur’da yer ediniyor.

İşkur Evde İş Fırsatları İçin Şartlar Nelerdir?

Evde iş fırsatlarından faydalanabilmek için, İşkur’un en yakın şubesine başvurmanız ve vasıflarınız, sertifikalarını, kontakt bilgileriniz gibi bilgileri kayıt ettirmeniz gerekiyor. Buna göre oluşturulan iş ilanlarından size müsait olanlarla alakalı SMS vesilesiyle da bilgi alabiliyorsunuz. İşkur üstünden aldığınız ve başarıyla teslim ettiğiniz her iş, aynı zamanda sizin için bir kariyer oluşturuyor. Dolayısıyla benzeri işleri sonrasında daha rahat bulabilmenize de yardımcı oluyor.

İşkur Evde İş Fırsatlarıyla Ne Kadar Kazanabilirim?

Toka, takılar, kuru yemiş, cetvel ve kırtasiye malzemeleri, mandal ve benzeri ürünlerin paketleme işleri el çabukluğu ve zaman ayırmaya bağlı olarak iyi bir gelir kapısı haline gelebiliyor. Bu tür işler için günde sadece 4 saat ayırarak, evinizde ve oturduğunuz yerden ayda 1500 liradan süregelen ve çalışmanıza gore artan gelir elde edilebiliyor. Ayırdığınız vakit ve çalışan sayısının artışı, alan kişi hizmetleri temsilciliği benzer biçimde işlerle, kazanabileceğiniz rakamda artıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.