Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli krizine Cansu Dere de katıldı

Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli krizine Cansu Dere de katıldı
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerlinin diziyi bırakıp Almanya'ya gidişini saygısızlık olarak değerlendirdi. Konuya ilişkin gazetecilerin sorusuna yanıt veren Cansu Dere Timur Savcının açıklamasına destek verdi.

Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli krizine Cansu Dere de katıldı

TIMS&B Productions’ın patronlarından Timur Savcı, geçtiğimiz günlerde Simge Fıstıkoğlu’nun kendi adını taşıyan YouTube kanalına konuk oldu.

'Muhteşem Yüzyıl', 'Suskunlar', 'Kavak Yelleri', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapımcısı Timur Savcı, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü yapımcı, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan ve yurt dışında da birçok hayranı olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi hakkında da konuştu.

DİZİYİ BIRAKIP ALMANYA'YA GİTMİŞTİ

'Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli, 2013 yılında 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle çekimleri yarıda bırakıp Almanya’ya gitmişti. Yapım şirketi de onun yerine ekibe Vahide Perçin’i dahil etmişti.

ÜNLÜ YAPIMCI SAYGISIZLIK OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Yıllar sonra konuyla ilgili açıklama yapan Timur Savcı, Meryem Uzerli’nin “tükenmişlik sendromuyla” aniden diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olduğunu düşündüğünü söyledi.

"ABİSİ ARAYA GİRDİ AMA GERİ DÖNÜŞÜ YOKTU" 

Savcı, “Meryem’in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem’in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama bitti dedim. Geri dönüşü yoktu artık” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ YAPIMCIYA CANSU DERE'DEN DESTEK

Yapımcı Timur Savcı’ya bir dönem Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Cansu Dere’den destek geldi.

Cansu Dere, önceki akşam Muhteşem Yüzyıl’da birlikte rol aldığı Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu ile bir araya geldi. Nur Fettahoğlu’nun doğum gününü kutlamasına katılan ünlü oyuncu mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Cansu Dere’ye yapımcı Timur Savcı’nın Meryem Uzerli için söylediği “Diziyi bırakması şımarıklıktı” açıklaması soruldu.

41 yaşındaki oyuncu, “Timur ne dediyse, doğru söylemiştir” ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.