Muğla'nın 9 ilçesinde peş peşe uyuşturucu operasyonları

Muğla'nın 9 ilçesinde peş peşe uyuşturucu operasyonları
Muğla'nın 9 ilçesindeki uyuşturucu operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bodrum, Datça, Milas, Menteşe, Marmaris, Ula, Köyceğiz, Seydikemer ve Yatağan ilçelerinde piyasaya uyuşturucu madde sürüleceği istihbaratı üzerine bir operasyon planı oluşturdu.

muglanin-9-ilcesindeki-uyusturucu-operasyonunda-19-gozalti-2492-dhaphoto2.jpgCumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde, 28 Temmuz ile 24 Ağustos tarihleri arasında elde edilen bilgiler ışığında tespit edilen şüphelilerin ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi.

muglanin-9-ilcesindeki-uyusturucu-operasyonunda-19-gozalti-2492-dhaphoto3.jpgDüzenlenen operasyonlarda 66 gram kubar esrar, 5 gram reçine esrar, 4 gram toz esrar, 3 gram metamfetamin, 5 kök Hint keneviri, 87 sentetik hap ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

muglanin-9-ilcesindeki-uyusturucu-operasyonunda-19-gozalti-2492-dhaphoto4.jpgGözaltına alınan 19 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.