Muğla'daki trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü

Muğla'daki trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü

Muğla'nın Milas ilçesinde, 2 otomobil ve 1 kamyonetin karıştığı kazada, 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Muğla’nın Dörttepe mevkisinde meydana geldi. Milas ilçesinden Bodrum yönüne giden Ercan Gülen'in kullandığı otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu refüjü aşarak, karşı şeride geçti, Hüseyin Acar yönetimindeki kamyonet ile İlker Sakallı yönetimindeki otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 60 metreden yuvarlandı.

karsi-seride-gecen-otomobil-2-araca-carpti-2-olu-7-yarali-2112-dhaphoto3.jpgKamyonet devrilirken, diğer otomobil ise refüje çıktı. Kazada, otomobillerde bulunan Sermin Gülen ve İsmail Behemoğlu yaşamını yitirdi. Sürücüler ile araçlardaki Elif Naz Gülen, Melih Akyol, Günnur Acar ve Kenan Çandır yaralandı.

karsi-seride-gecen-otomobil-2-araca-carpti-2-olu-7-yarali-2112-dhaphoto2.jpgYoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan bazı yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

karsi-seride-gecen-otomobil-2-araca-carpti-2-olu-7-yarali-2112-dhaphoto1.jpgİlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.